Tennisles

Tennislessen via Tennisschool TennisTime                 

De tennislessen bij T.V. Beekbergen worden verzorgd door Tennisschool TennisTime (http://tennistime.nu/). Voor vragen over tennisles kunt u mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met Bart Scherders: (06)14545929.

Om tennislessen te kunnen volgen bij T.V. Beekbergen en vrij gebruik te maken van onze banen is lidmaatschap van de tennisvereniging verplicht.

Lesreglement

Klik hier voor het lesreglement T.V. Beekbergen/Tennisschool Tennis Time 

Lesseizoenen

Het les jaar is opgedeeld in twee seizoenen: het zomerseizoen, 18 lessen (van 1 april tot 1 oktober) en het winterseizoen, 18 lessen (van 1 oktober tot 1 april). Elk seizoen is er de mogelijkheid om een serie tennislessen te volgen. Iedere week op een vaste dag en tijd, in een vast groepje. Voorafgaand aan elk seizoen (eind maart en eind september) wordt de indeling bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen. Ook kan er gekozen worden voor een kortere lessenreeks van 9 tennislessen.

Lespakketten

De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en voor de trainingen in het zomer/winterseizoen geldt dat deze altijd op de buitenbanen van T.V. Beekbergen plaatsvinden.

Betaling van het lesgeld kan door het voldoen van een factuur die door Tennisschool TennisTime maandelijks wordt opgemaakt.

1.    18 lessen --> 6 maanden vast bedrag

2.      9 lessen --> 3 maanden vast bedrag

Tarieven (per maand p.p.)

  • 18x privéles 50 minuten 1 persoon          ( € 150,00 )
  • 18x privéles 25 minuten 1 persoon          ( €   75,00 )
  • 18x duoles 50 minuten 2 personen        ( €   75,00 )
  • 18x groepsles 50 minuten 3 personen  ( €   50,00 )
  • 18x groepsles 50 minuten 4 personen  ( €   37,50 ) 
  •   9x privéles 50 minuten 1 persoon          ( € 157,50 )
  •   9x privéles 25 minuten 1 persoon          ( €   78,75 )
  •   9x duoles 50 minuten 2 personen        ( €   78,75 )
  •   9x groepsles 50 minuten 3 personen  ( €   52,50 )
  •   9x groepsles 50 minuten 4 personen  ( €   39,50 )

Inschrijven tennisles

*Klik op deze link om te schrijven voor de tennislessen* http://www.tennistime.nu/inschrijven-tennisles-t-v-beekbergen/

Even voorstellen

Mijn naam is Bart Scherders, geboren in Apeldoorn op 13 april 1993. Al van jongs af aan heb ik een passie gekregen voor balsporten. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met voetballen. Op negenjarige leeftijd ontdekte ik de tennissport. Ik ben begonnen bij de tennisclub in Ugchelen. Vanaf dat moment wist ik het zeker: Tennis wordt mijn sport. Naast de tennislessen die ik op Ugchelen heb gevolgd hielp ik de trainer regelmatig mee met de tennislessen verzorgen, toen vond ik dat al fantastisch om te doen. Op twaalfjarige leeftijd heb ik ervoor gekozen om mijzelf 100% te focussen op de tennissport. Vanaf dat moment ben ik overgestapt naar T.C. Sprenkelaar. Op deze vereniging zaten meer leeftijdsgenoten van hetzelfde niveau. Hier heb ik jarenlang in de selectie gezeten.

Naast de sport heb ik gekozen om in 2010 voor de studie CIOS in Arnhem te kiezen. Een studie die aansluit bij mijn persoonlijke ambities om actief te zijn in de sport. In leerjaar twee ben ik begonnen aan de tennisleraar A opleiding, wat vervolgens in 2013 resulteerde in een tennisleraar A diploma. Daarnaast ben ik de stream Operationeel Sport en Bewegingsmanager gaan volgen. Mijn droom was om deze twee studies met elkaar te combineren in de praktijk. Deze droom heb ik waargemaakt en hieruit in Tennisschool TennisTime ontstaan.  

Tennisschool TennisTime

Tennisschool TennisTime is een ambitieuze tennisschool, die professionele tennislessen verzorgt voor tennisverenigingen in Apeldoorn en omstreken. Oprichter en trainer Bart Scherders brengt de opgedane ervaring en kennis over op de leerlingen van Tennisschool TennisTime.

In een ontspannen sfeer het beste in elke tennisser naar boven halen. Dat is waar Tennisschool TennisTime voor staat. De tennisschool is opgericht in juni 2014 en is per 1 april 2020 verantwoordelijk voor alle tennislessen bij T.V. Beekbergen.

Niet alleen jeugdige tennissers lessen bij Tennisschool TennisTime, ook senioren kunnen hun tennistechnieken aanscherpen in de trainingen. Iedere tennisser is uniek en daarom zal er voor iedere tennisser een aparte manier van coachen zijn. Daarom gaan de trainer en speler samen opzoek naar bereikbare doelen. Een tennistrainer is een uithangbord voor een tennisvereniging. Daarom wordt er door de tennisschool ingezet op de hoge mate van betrokkenheid op uw club. Dat betekent dat Tennisschool TennisTime niet alleen de lessen verzorgt, maar ook verschillende activiteiten organiseert.

 

 Bart Scherders       06-14545929                             
 Marko van Teeffelen  06-12059035  

 

 

 

Mijn naam is Marko van Teeffelen uit Apeldoorn, en tennis vanaf 6-jarige leeftijd. Daarnaast heb ik een aantal jaren gevoetbald en aan fietscross gedaan, maar dat haalde het niet bij het tennissen. In die periode heb ik op nationaal niveau mogen spelen,waarna ik nog 7 jaar A-toernooien speelde(nu 1- en 2 toernooien). De allermooiste overwinning was toch wel die op Richard Krajicek en Paul Dogger uit deze onvergetelijke tijd......   Zelf ben ik K.N.L.T.B  A-en B gediplomeerd, ben niveau 3 en heb ruim 25 jaar op meerdere tennisparken tennisles gegeven, aan allerlei niveaus, leeftijden en speelsterktes. Het ontwikkelen/verbeteren van een functionele (persoonlijke) techniek en de fysieke gesteldheid, naast het (uiteindelijk) aanleren van alle slagen, vind ik een belangrijke leidraad. Flink wat jaren heb ik in het verleden tennisles gegeven bij T.V. Beekbergen en heb er weer heel veel zin in op dit waanzinnige tennispark. Wil je graag tennisles volgen ? Schroom dan niet en meld je aan. Ik zie jullie op de baan........

Groet, Marko van Teeffelen  0612059035

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 55 506 2763

Address

Veldhofweg 31
7361 TA Beekbergen

KVK-nummer

40101525