Onze commissies

Onze commissies

Elke vereniging heeft mensen nodig die de zaken draaiende houden. Dat geldt ook voor Tennisvereniging Beekbergen; ook bij ons is ontspanning alleen mogelijk omdat sommige actieve leden zich extra inspannen. Zij houden zich achter de schermen bezig met de gezamenlijke financiën, de pr, het technisch onderhoud of de inkoop & logistiek, zodat het clubgebouw in goede staat blijft en u een drankje kunt drinken na de wedstrijd.

Tennisvereniging Beekbergen heeft diverse commissies met meer dan twintig actieve en enthousiaste leden. Deze mensen zorgen met elkaar voor het reilen en zeilen van de club. Hieronder stellen de commissies zich in het kort aan u voor.

De clubhuiscommissie
In het clubhuis is het goed toeven. Het is een prachtig en sfeervol onderkomen voor onze leden. Het is dé plek om onder het genot van een hapje en een drankje na te genieten van je overwinning of bij te komen van een inspannende wedstrijd. Ook heb je vanuit het clubhuis vrij zicht op de banen, zodat je andermans tennisspel kunt bekijken. Wie weet steek je er nog wat van op!

Het clubhuis wordt omringd door gezellige terrassen, dus bijkomen en nakletsen kan ook buiten in de frisse lucht. Natuurlijk is het clubhuis voorzien van complete kleedkamers met douches. De clubhuiscommissie zorgt voor de gang van zaken in en om het clubhuis: regelt de bardiensten, zorgt voor de inkoop betreffende de horeca, verzorgt snacks en drankjes tijdens toernooien, competities en clubkampioenschappen. Ook zorgen zij voor de schoonmaak van de kantine en de kleedkamers. Kortom de clubhuiscommissie heeft de taak er voor te zorgen, dat het clubhuis zo'n dikke 300 dagen per jaar gastvrij toegankelijk is voor onze leden. 

De bardienstlijsten vindt u onder de documenten of in de sidebar deze website.
De clubhuiscommissie is te bereiken via e-mail: [email protected]

De jeugdcommissie
Jeugdactiviteiten zijn bij ons zeer belangrijk. De vereniging heeft een sterke, actieve, flexibele en enthousiaste jeugdcommissie. Deze wordt ondersteund door ouders en de enthousiaste trainers worden actief betrokken bij alle jeugdactiviteiten.

Wat organiseren we zoal? 

Denk aan competitie, teamtennis, jeugdkamp, maxi/mini toernooi, uitwisselingen met andere tennisverenigingen, clubkampioenschappen en instuifmiddagen.

Om de jeugd in beweging te krijgen en te houden, stimuleren wij het nemen van lessen en geven wij subsidie op alle soorten tennislessen van de jeugd: groepstraining, privé training en selectietraining. Daarnaast organiseren we verschillende toernooien zoals het Aster toernooi. We proberen alle jeugdleden bij zoveel mogelijk activiteiten te betrekken. 

De jeugdcommissie is te bereiken via e-mail: [email protected] 

De redactiecommissie
Tennis is de leukste tijdsbesteding voor leden van Tennisvereniging Beekbergen. Meteen daarna komt lézen over tennis. In die behoefte voorziet onze website ( www.tvbeekbergen.nl ) en u kunt ons volgen op Facebook ( https://www.facebook.com/pages/TV-Beekbergen ). Want dat staat boordevol informatie over de club. Daarbij moet u denken aan praktische informatie zoals openingstijden, inschrijfformulieren voor competitie, clubkampioenschappen, toernooien en bardienstlijsten.

Ook treft u in op de site en op facebook actueel nieuws aan van het bestuur en de diverse commissies. Wilt u contact opnemen met een bestuurs- of commissielid, dan kunt u hun gegevens vinden onder contact. Tenslotte kunt u zich wenden tot de website voor speeldata, uitslagen en verslagen van competities, kampioenschappen en toernooien. 
Heeft u interessante kopij voor de website of facebook, dan kunt u die mailen naar de redactie [email protected].

De technische commissie
De technische commissie van Tennisvereniging Beekbergen heeft als taak het verzorgen van alle tennistechnische zaken voor de senioren. Hieronder vallen het samenstellen en inschrijven bij de KNLTB van de competitieteams, het plannen en organiseren van toernooien, clubkampioenschappen en uitwisselingen met andere verenigingen. Dat gebeurt in goed overleg met het bestuur, de jeugd-, park- en barcommissie en de trainers. Op onze vier nieuwe EasiClay-banen en twee kunstgrasbanen kunt u praktisch het hele jaar door buiten tennissen. Dat wil zeggen dat er ook het hele jaar competitie gespeeld kan worden en dat we het jaar rond zorgen voor gezelligheids toernooien.

Als eerste stelt de technische commissie in januari een jaarplanning op, die als activiteitenagenda geplaatst wordt in het clubblad. Voor tennisliefhebbers is het natuurlijk van groot belang om te weten wanneer de competities zijn, zodat je de rest van je agenda daarop aan kunt passen: de voorjaarscompetitie, de woensdagzomeravondcompetitie, de nazomercompetitie, onze interne clubcompetitie en de wintercompetitie van oktober tot en met maart. Verder zijn er clubkampioenschappen in het enkel- en dubbelspel en ook enkele gezelligheids toernooien als het invitatie- en echtparentoernooi. Daarnaast is er een jaarlijkse uitwisseling met tennisvereniging Vego en een damesdag. Elke woensdagochtend en vrijdagavond is er rommelpot voor senioren. Elk jaar heeft Tennisvereniging Beekbergen twee open KNLTB toernooien: een 35+ en een 50+ dubbeltoernooi. Tevens is de vereniging betrokken bij de begeleiding van het grootste open tennistoernooi in Nederland, namelijk de Apeldoornse Tennis Kampioenschappen (A.T.K.)

De technische commissie is te bereiken via e-mail: [email protected] 

De parkcommissie
Het park vanTennisvereniging Beekbergen ligt aan de Veldhofweg 31 te Beekbergen in een prachtige bosrijke beschutte omgeving, voorzien van ruime parkeermogelijkheden. Sinds 1983 is onze club hier gevestigd. De parkcommissie zorgt behalve voor het onderhoud van de tennisbanen ook voor het onderhoud van het park, de groenvoorzieningen, tribunes, terassen en de twee oefenkooien. 

De parkcommissie is te bereiken via e-mail: [email protected] 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 55 506 2763

Adres

Veldhofweg 31
7361 TA Beekbergen

KVK-nummer

40101525