OPROEP AAN IEDEREEN DIE ONS WIL STEUNEN!!!!

02 oktober 2020

Beste leden, deelnemers en belangstellenden,
 
Wat een deceptie. Of je iets voelt wegzakken. Iets wat zo mooi had moeten zijn. Wat zo goed voorbereid was. Alle ingrediënten waren aanwezig om er een fantastische week van te maken. Dankzij enorm veel werk door meerdere vrijwilligers voorafgaand aan het toernooi, waarvoor heel veel dank. Coronamaatregelen waren goed zichtbaar. Een tent om deelnemers de ruimte te geven. Een vol toernooi.
Het had hét toernooi moeten worden. Hét toernooi om het lastige jaar financieel toch nog enige glans te geven. Na het niet doorgaan van het 50+ toernooi, de clubkampioenschappen, de voorjaarscompetitie etc etc …
Acht bomvolle gezellige toernooidagen en een baromzet als nooit tevoren lagen in het verschiet. Wat zou het een fantastische week worden! Maar toen…toen kwam de persconferentie.
Helaas moesten we na 2 toernooidagen de kantine sluiten. En dat blijft, in ieder geval, de komende 3 weken het geval.
Een mokerslag. Zo voelde het gelijk na het nieuwsbericht en zo voelt het nog steeds.
Tegelijkertijd het besef dat het niet goed gaat qua virusontwikkeling. Dat is erg. Gezondheid staat voorop! Altijd! Voor u en uw naasten. Daarom respecteren we uiteraard het kabinetsbesluit.
Toen we eergisteravond met bestuur en wedstrijdorganisatie bij elkaar zaten om een beslissing te nemen voelde ik de emotie bij ons allemaal. Zoveel teleurstelling, zoveel hart voor de club, zoveel betrokkenheid, maar ook zoveel drive om in oplossingen te denken. Heel bijzonder.
We gaan door. We slaan er ons doorheen. We geven nooit op. We zijn een veel te mooie vereniging om ons hierdoor uit het veld te laten slaan.
We hebben besloten het 30+ toernooi ondanks alle twijfels voort te zetten. De toernooiorganisatie gaf aan dat we mensen het tennis niet af mogen pakken. Ze hebben zich opgegeven om te kunnen tennissen. En dat mogen ze.
De toernooiorganisatie heeft gelijk. Dus we gaan door! Bedankt dames. Jullie zijn werkelijk onbetaalbaar!
Wat kunt u zelf doen om de pijn enigszins te verzachten? Houd u aan de maatregelen. Geen gebruik maken van de kantine dus (zelfs niet betreden!) en na het spelen van uw toernooiwedstrijd, training, competitiewedstrijd of na vrij spelen gelijk het park verlaten.
Er mag geen publiek zijn. Ook het kijken bij de training van uw kant mag de komende weken niet.
Een andere manier om te helpen: steun ons financieel! Koop bijvoorbeeld loten van de Grote clubactie via de volgende link: https://clubactie.nl/lot/tv-beekbergen/320638
Dan hebben we toch nog wat inkomsten. Van ieder lot wat u a 3 euro koopt gaat 2,40 euro naar de club. Zeer de moeite waard dus!
Verder kunt u straks stemmen op onze vereniging tijdens de Rabo Clubsupport. Als lid van de Rabobank ontvangt u binnenkort een link waarmee u kunt stemmen.
Laten we met zijn allen de maatregelen accepteren, hoe zuur ook. Dit betekent dus dat u wel gebruik mag maken van toiletten en doucheruimte maar helaas blijft de kantine de komende 3 weken dicht.
Geen kop koffie of een verfrissend biertje, maar na uw tenniswedstrijd dus gelijk naar huis. Het is even zo. Maar tennissen mogen we. Dat gelukkig wel.
We hopen snel op beter nieuws.
Ondanks alles veel tennisplezier de komende tijd en blijf gezond!
 
Namens bestuur T.V. Beekbergen
Tom Bouwmeester (voorzitter)

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 55 506 2763

Address

Veldhofweg 31
7361 TA Beekbergen