35 + Live stream en versnaperingen

02 oktober 2020


Beste volgers,
 
Gaan jullie ook komend weekend het kijken naar de finales missen? Niet getreurd! We zijn bezig met het opzetten van een livestream. Uiteraard zal dit geen professioneel beeld zijn, maar toch voldoende om de wedstrijden op baan 1 in ieder geval te kunnen volgen. Meer informatie hierover volgt later. Houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten.
 
Zoals jullie weten moest dinsdag helaas de kantine sluiten. Vanwege het feit dat dit jaar nog geen toernooi is doorgegaan, missen we een hoop inkomsten terwijl de inkopen voor het huidige toernooi al gedaan zijn. Daarom hebben we een paar leuke acties bedacht!
Ook de borrelhapjes van Rona hoef je niet te missen. Je kunt de wedstrijden van zaterdag en zondag namelijk thuis kijken onder het genot van een drankje en lekkere hapjes. Ook aan de kinderen is gedacht. Daarmee help je ook nog eens onze mooie vereniging.
Onderstaande is te bestellen:
-Borrelplankje met diverse hapjes met een fles wijn (rood/rosé/wit € 20,-
-Kids pakket € 7,50
Verder hopen we dat jullie ons willen helpen om de voorraad op te maken voordat het over datum raakt.
-10 flesjes cola € 8,-
-Cola zero/cola light 10 blikjes voor €12,-
-Fles ICE tea (1,5L): € 2,-
-Fles Bitter lemon € 1,50
-Fles Tonic € 1,50
-Fles Rivella € 1,50
-10 flesjes Heineken 0,0% € 10,-
-10 Flesjes Wieckse Witte € 10,-
Je kunt dit bestellen door een appje te sturen naar Rona: 06-24679525. Geef hierbij aan wat je wilt bestellen en voor welke dag (zaterdag/zondag). Je krijgt vervolgens een betaallink/tikkie terug waarmee je kan betalen.
Wil je voor zaterdag bestellen dan graag voor a.s. zaterdag 9.00 uur doorgeven en bestellen voor de zondag graag voor zaterdag 16.00.
De bestelling kan opgehaald worden tussen 12.00 en 14.00 uur bij de tennis.
Wil je liever een vrijwillige donatie doen? Dat mag natuurlijk ook! Klik dan op deze link: https://tikkie.me/pay/39lhupdb9mlgtqcoa7gv
Je kunt zelf een bedrag invoeren. (als de link niet opent door erop te klikken: rechtermuisknop en klik op 'link openen)
Met vriendelijke groeten,
Namens
Bestuur en barcommissie TV Beekbergen

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 55 506 2763

Address

Veldhofweg 31
7361 TA Beekbergen